Поділитись:

На Волині хочуть обладнати залізничні переїзди

Четвер, 17 листопада 2016, 12:55
На Волині хочуть обладнати залізничні переїзди

На Волині обговорили результати комісійних обстежень залізничних переїздів на території області.

Окрім того, зачепили й тему невиробничого травматизму сторонніх осіб на залізниці. Варто наголосити, що залізничники визначили найбільш небезпечні відрізки, так звані місця їх концентрації. А тому є потреба особливо ретельно відпрацювати заходи, аби убезпечити громадян від загибелі і травмування в зонах стихійних переходів через залізничні колії. Працюватимуть в подальшому, використовуючи засоби візуального інформування, гучномовці, – повідомляє відділ інформаційної політики ОДА.

"До рішення, прийнятого за підсумками наради, внесли кілька важливих, на мій погляд, пунктів, – зазначив перший заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Степанцов. – Зокрема, начальникам дистанцій колій, начальникам станцій слід провести додаткову ревізію наявних даних про місця концентрації випадків невиробничого травматизму сторонніх осіб на залізничних коліях. Встановити причини, наслідки та обставини подій. Оновити списки потерпілих та надати примірники висновків розслідувань до управління Укртрансбезпеки у Волинській області".

Окрім того, залізничники розроблять, попередньо узгодивши із фахівцями облдержадміністрації, програму попередження невиробничого травматизму на залізничному транспорті, обмеження доступу громадян до залізничних колій у місцях стихійних переходів, які не забезпечені спеціальними загороджувальними пристроями, та Програму ліквідації залізничних переїздів, які не функціонують або не відповідають нормам експлуатації.

Також у намірах вийти з клопотанням до керівництва відокремленого структурного підрозділу "Рівненська дирекція залізничних перевезень Регіональної філії "Львівська залізниця" про обладнання переїзною сигналізацією згідно встановлених норм, такі залізничні переїзди:

  • 381 км ПК-6 перегону Чорторийськ – Маневичі, ділянки Сарни – Ковель, на автодорозі між селами Лісове – Вовчицьк Маневицького району;
  • 12 км ПК-6 дільниці Вербка – Камінь-Каширський, автодорога С-030618, село Гішин Ковельського району;
  • 21 км + 705 м дільниці Вербка – Камінь-Каширський, автодорога С-031411 між селами Заріччя – Любче Ковельського району.

Також виконавча вертикаль та компетентні служби клопотатимуть перед керівництвом регіональної філії "Львівська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця", аби ліквідувати ті залізничні переїзди, де відсутній рух автомобільного транспорту або ті, які взагалі не використовується.

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
10 квітня 2024
21 березня 2024
08 березня 2024
07 березня 2024
20 лютого 2024
18 лютого 2024
14 лютого 2024
09 лютого 2024
17 січня 2024