Поділитись:

Експосадовиця міськради очолила міжнародний гуманітарний проєкт у Луцьку

Середа, 06 квітня 2022, 09:20
Експосадовиця міськради очолила міжнародний гуманітарний проєкт у Луцьку

Ексочільниця управління міжнародного співробітництва та проєктної діяльності Луцької міської ради Вікторія Гомонець працюватиме над міжнародним гуманітарним проєктом.

Про це колишня посадовиця розповіла у коментарі сайту новин Луцька і Волині Конкурент.

«Певна міжнародна гуманітарна організація розгортає діяльність в Україні, спрямовану на надання гуманітарної допомоги (не продуктової), покращення медичних і соціальних послуг для переміщених осіб, а також для всього населення міст та областей. Власне ця діяльність розглядається як проєкт, який потрібно якомога швидше запустити та реагувати на виклики у співпраці з органами самоврядування та влади, з медичними закладами», – розповіла Вікторя Гомонець.

Колишня посадовиця додала, що міський голова Луцька рекомендував її на посаду координатора проєкту в Луцьку.

«Я пройшла відповідний відбір та організація запропонувала мені співпрацю. Більше про проєкт та організацію обов‘язково розповім після завершення юридичних формальностей, що вирішиться у найближчий термін. Авторитет та перевіреність цього донора підтверджують наші українські та іноземні партнери. Загалом це ще один крок, щоб залучити конкретну допомогу іноземних гуманітарних донорів для всіх, хто опинився в складних життєвих обставинах», – зазначила Вікторія Гомонець.

Також колишня посадовиця додала, що в міській раді працювала понад 10 років.

«Це точно той «вік», коли потрібне «перезавантаження». Маю непоганий менеджерський досвід, який, сподіваюся, стане корисним в іншій сфері.З радістю розповім про новий проєкт, коли всі юридичні справи будуть залагоджені», – додала Вікторія Гомонець.

Нагадаємо, що очільниця управління міжнародного співробітництва та проєктної діяльності Вікторія Гомонець залишила посаду 2 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 грудня 2023
29 листопада 2023
20 листопада 2023
26 жовтня 2023
14 жовтня 2023
25 вересня 2023
15 вересня 2023
12 вересня 2023
31 липня 2023
06 липня 2023