Поділитись:

У Луцьку відзначатимуть День Гідності і Свободи

П'ятниця, 18 листопада 2016, 18:18
У Луцьку відзначатимуть День Гідності і Свободи

У Луцьку вшановуватимуть патріотизм й мужність борців за незалежність України у XX столітті, громадян, які восени 2004 року, у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист прав, свобод і демократичних цінностей, воїнів, полеглих у боях за свободу та територіальну цілісність України під час антитерористичної операції у Донецькій та Луганській областях.

Відповідне розпорядження підписав перший заступник міського голови Тарас Яковлев, – повідомляє прес-служба Луцькоїміської ради.

21 листопада о 16:00 год на Театральному майдані відбудеться вшанування загиблих за волю і незалежність України біля фотостенду загиблим в АТО волинянам.

Також о 16:00 год буде покладання квітів від учасників урочистостей до пам'ятника "Борцям за волю і незалежність України", пам'ятного фотостенду Героїв Небесної Сотні та загиблих за єдність України, пам'ятника "Волинські Герої Небесної Сотні", каменю на місці спорудження пам'ятника загиблим в АТО волинянам, Алеї почесних поховань в с. Гаразджа.

21 листопада о 16:30 у Палаці культури міста Луцька відбудеться тематична композиція "Нас не поставлять на коліна, бо дух свободи й гідності не згас...".

Надрукувати
мітки:
коментарів