Поділитись:

На Київщині шахраї під виглядом піротехніків ДСНС «розміновують» будинки

Середа, 13 квітня 2022, 13:29
На Київщині шахраї під виглядом піротехніків ДСНС «розміновують» будинки

У Київській області невідомі особи ходять по будинках і квартирах та пропонують платі послуги з виявлення вибухонебезпечних предметів та їх «розмінування». При цьому вони представляються піротехніками ДСНС.

Про це повідомляє ДСНС України у Фейсбуці.

«Нам стало відомо про випадки, коли деякі особи (людьми їх важко назвати) ходять по хатам на Київщині і пропонують за гроші провести обстеження помешкань на наявність вибухонебезпечних предметів, а також надають послуги платного розмінування. При цьому, особи представляються піротехніками ДСНС», – йдеться у повідомленні.

В ДСНС заявляють, що Служба і її підрозділи не мають жодного відношення до цих шахраїв і засуджують будь-які спроби нажитися на чужій біді.

«Усі роботи з розмінування виконуються нами безкоштовно, згідно планів і в порядку черговості! Будьте уважні до тих, хто пропонує подібні послуги та одразу повідомляйте про такі випадки на номер 102», – наголошують в ДСНС.

Нагадаємо, що близько 300 тисяч км2 території України потребує гуманітарного розмінування через велику кількість боєприпасів, залишених окупантами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів