Поділитись:

Напакували бус «під зав'язку»: на Волині зловили крадіїв лісу (фото, відео)

Вівторок, 03 травня 2022, 11:54
Напакували бус «під зав'язку»: на Волині зловили крадіїв лісу (фото, відео)

На Волині зловили двох молодих чоловіків, які перевозили у мікроавтобусі 36 колод незаконно зрізаних сосен.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У понеділок, 2 травня, на автодорозі Луцьк – Дольськ правоохоронці зупинили мікроавтобус, «під зав'язку» напакований колодами сосни. Жодних документів на деревину водій та пасажири автомобіля не пред’явили.

Правоохоронці з’ясували, що чоловіки здійснили незаконну порубку лісу. Правопорушники – двоє 29-річних та 27-річний мешканці села Залізниця Камінь-Каширського району.

Місце порубки поліцейські встановили, а 36 колод сосни та бензопилу вилучили.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Зловмисникам за скоєне загрожує до трьох років позбавлення волі.

Напакували бус «під зав'язку»: на Волині зловили крадіїв лісу (фото, відео)Напакували бус «під зав'язку»: на Волині зловили крадіїв лісу (фото, відео)Напакували бус «під зав'язку»: на Волині зловили крадіїв лісу (фото, відео)Напакували бус «під зав'язку»: на Волині зловили крадіїв лісу (фото, відео)Напакували бус «під зав'язку»: на Волині зловили крадіїв лісу (фото, відео)Напакували бус «під зав'язку»: на Волині зловили крадіїв лісу (фото, відео)

Нагадаємо: нещодавно правоохоронці затримали волинянина, який вкрав деревину, заготовлену лісівниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів