Поділитись:

Ірландський рок-співак після концерту у київському метро поїхав до Бучі та Ірпеня (фото)

Вівторок, 10 травня 2022, 04:42
Ірландський рок-співак після концерту у київському метро поїхав до Бучі та Ірпеня (фото)

Легендарний ірландський рок-гурт U2 на чолі з солістом Боно сьогодні, 8 травня, несподівано дав концерт у київському метро. Музиканти після виступу не поїхали додому. Вони вирушили до звільнених від російських окупантів Бучі та Ірпеня.

Про це пише НВ.

Артисти таким чином вирішили підтримати українців. Зокрема, в Ірпені вони обговорювали можливість проведення благодійних концертів, щоб зібрати кошти на відбудову напівзруйнованого російськими окупантами міста.

«А ще сьогодні в Ірпені ми приймали гостей з Ірландії. Пол Г'юсон - Боно та Девід Еванс - Едж - соліст та гітарист легендарного гурту "U2" приїхали зі словами підтримки та пропозицією допомоги. Обговорили можливість проведення благодійних концертів гурту для збору коштів на відбудову інфраструктури Ірпеня, зокрема нашого Будинку культури. Неймовірно приємно відчувати підтримку всього світу і таких людей!» – розповів міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

А всесвітньо відомий співак із гурту  U2 та громадський діяч Боно відвідай й Бучу. Зокрема Андріївську церкву, на території якої було масове захоронення вбитих та закатованих російськими окупантами українців.

«Сьогодні музикант під час спілкування з настоятелем Храму святого апостола Андрія Первозванного отцем Андрієм дізнався про звірства рашистів у місті, наслідки російського вторгнення у громаду, вбитих мирних жителів», – повідомили у міськраді Бучі.

Зазначимо, Легендарний ірландський рок-гурт U2 на чолі з солістом Боно виступив у київському метро на станції «Хрещатик». Пізніше на платформі до U2 приєднався й гурт "Антитіла" на чолі з фронтменом Тарасом Тополею.

Ірландський рок-співак після концерту у київському метро поїхав до Бучі та Ірпеня (фото)Ірландський рок-співак після концерту у київському метро поїхав до Бучі та Ірпеня (фото)Ірландський рок-співак після концерту у київському метро поїхав до Бучі та Ірпеня (фото)Ірландський рок-співак після концерту у київському метро поїхав до Бучі та Ірпеня (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
05 лютого 2023
22 січня 2023
12 січня 2023
22 грудня 2022
02 грудня 2022
06 вересня 2022
22 серпня 2022
10:33
25 липня 2022
11 липня 2022
13 червня 2022