Поділитись:

У центрі Луцька – нові дорожні знаки (фото, відео)

П'ятниця, 13 травня 2022, 17:15
У центрі Луцька – нові дорожні знаки (фото, відео)

У центральній частині Луцька на час дії воєнного стану встановили дорожні знаки «Зупинка заборонена» – порушників штрафуватимуть.

Про це у п'ятницю, 13 травня, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Муніципали звертають увагу водіїв на те, що у Луцьку на вулиці Сенаторки Левчанівської на період воєнного стану змінена схема організації дорожнього руху та встановлені нові дорожні знаки 3.34 «Зупинка заборонена».

«Керманичі транспортних засобів часто порушують вимоги правил через неуважність, незнання або ж навмисно, нехтуючи безпекою. Тому щодня за дотриманням  правил дорожнього руху та правил паркування за вказаною локацією слідкують інспектори з паркування департаменту муніципальної варти та у разі виявлення порушень генерують повідомлення, а в подальшому постанови про притягнення до адміністративної відповідальності», – йдеться у дописі.

За порушення вимог дорожніх знаків, зокрема в частині зупинки та стоянки, власники автівок нестимуть відповідальність згідно з ч. 1 ст. 122 КУпАП – штраф у розмірі 340 грн.

У центрі Луцька – нові дорожні знаки (фото, відео)У центрі Луцька – нові дорожні знаки (фото, відео)

Нагадаємо: у Луцьку біля Центрального ринку з 12 травня запрацював новий комунальний паркувальний майданчик. Послуги – платні, вартість години стоянки – 10 гривень. Розрахуватися у паркоматі нині можна лише паперовими грошима.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів