Поділитись:

«Санітарний день»: скандал на закритому Центральному ринку у Луцьку (відео)

П'ятниця, 13 травня 2022, 18:47
«Санітарний день»: скандал на закритому Центральному ринку у Луцьку (відео)

У Луцьку оголосили про «санітарний день» на Центральному ринку – базар не працюватиме, доки підприємці не виплатять борги по оренді.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Луцький центральний ринок. З 7-ї ранку сотні підприємців, як завжди, прийшли сюди, аби стати до роботи. Однак потрапити на свої робочі місця вони не можуть, бо ринок закрили.

Підприємці розповідають, що 12 травня ввечері у телеграм-каналі їх повідомили про те, що ринок буде зачинений на санітарний день, а також через великі борги підприємців перед ринком. Такі ж повідомлення надіслали близько 6-ї ранку наступного дня. Особливо така ситуація обурила тих підприємців, які сумлінно і вчасно сплачують орендну плату.

З’ясувалося, що у Центрального ринку нещодавно змінився власник, і нині він вирішив його закрити. Так, з 23 липня минулого року керівником «Луцького ринку» вказаний Олександр Ніколаєнко. Засновник фірми – ТзОВ «В-ТАНК» з київською «пропискою». Її керівник та власник – Максим Попченко.

На місце до підприємців разом з правоохоронцями прибув завідувач ринку Олег Марченко. Він повідомив, що  ринок відкритий для підприємців, але зачинений для відвідувачів. А також розповів про кількасоттисячні борги, які необхідно сплатити.

Так, адміністрація повідомляє, що борг орендарів перед ТОВ «Луцький Ринок» вже становить 1 мільйон 700 тисяч гривень. З них понад 600 тисяч, які потрібно сплатити за комунальні послуги.

Якою буде доля Центрального ринку у Луцьку, і чи зможуть люди все ж таки торгувати – поки невідомо. Тож телеканал «Конкурент TV» буде і надалі слідкувати за розвитком подій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів