Поділитись:

На Волині зареєстрували кандидатів на вибори у ще одній громаді

Середа, 30 листопада 2016, 13:41
На Волині зареєстрували кандидатів на вибори у ще одній громаді

Заболоттівська селищна виборча комісія об'єднаної територіальної громади зареєструвала 101 кандидата у депутати до відповідної сільської ради та 2 кандидатів на посаду сільського голови.

Про це повідомили спостерігачам ОПОРИ 25 листопада.

На посаду сільського голови Павлівської сільської ради об'єднаної територіальної громади зареєстровано 2 кандидатів, висунутих політичними партіями "Блок Петра Порошенка "Солідарність" та "Українське об'єднання патріотів "УКРОП".

Зокрема, боротись за посаду Павлівського сільського голови в рамках виборчої кампанії виявили бажання: Свіржевський Валерій Георгійович (висунутий політичною партією "Блок Петра Порошенка "Солідарність") та Данилевич Сергій Валерійович (висунутий політичною партією "Українське об'єднання патріотів "УКРОП").

Брати участь у перших виборах до Заболоттівської селищної ради об`єднаної громади, які відбудуться 18 грудня, виявили бажання 47 кандидатів у депутати, яких висунули політичні сили – "УКРОП", ВО "Свобода", ВО "Батьківщина" та "Громадянська позиція".

Крім того, Заболоттівська селищна ТВК під час засідання 24 листопада зареєструвала для участі у виборах 54 кандидати-самовисуванці. Щоправда, у цей же день один з кандидатів, висунутий шляхом самовисування передумав брати участь у виборах і подав відповідну заяву до селищної ТВК з проханням зняти його з реєстрації.

Таким чином, станом на 25 листопада у Заболоттівській громаді за депутатський мандат будуть боротись 100 кандидатів.

Надрукувати
мітки:
коментарів