Поділитись:

Мінінформполітики хочуть ліквідувати

Четвер, 01 грудня 2016, 16:48
Мінінформполітики хочуть ліквідувати

Аналіз діяльності Міністерства інформаційної політики України свідчить про систематичне неналежне виконання покладених на нього завдань у сфері інформаційного суверенітету країни.

На цій підставі депутати хочуть рекомендувати КМУ ліквідувати Міністерство інформаційної політики України. Автори документу вважають, що міністерство не вжило жодних заходів реагування, зокрема щодо запобігання поширенню "антиукраїнської пропагандистської інформації з території держави-агресора", – інформує Закон і Бізнес.

Відповідний проект Постанови Верховної Ради України "Про рекомендацію Кабінету Міністрів України ліквідувати Міністерство інформаційної політики України" зареєстровано у парламенті.

"Останнім фактом неналежного виконання покладених на Міністерство інформаційної політики України завдань у сфері забезпечення інформаційного суверенітету держави стала повна бездіяльність Міністерства щодо порушення вимог законодавства та загрози національній безпеці України в процесі трансляції прес-конференції В.Ф. Януковича, яка відбулася 25 листопада 2016 року", – сказано в пояснювальній записці до проекту постанови.

Надрукувати
мітки:
коментарів