Поділитись:

Здавав задом на перехресті: у Ковелі «рено» подряпало «шкоду» (фото)

Понеділок, 06 червня 2022, 13:06
Здавав задом на перехресті: у Ковелі «рено» подряпало «шкоду» (фото)

 У Ковелі сталася дорожньо-транспортна пригода через неуважність водія, який рухався заднім ходом на перехресті.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У понеділок, 6 червня, патрульні отримали повідомлення про ДТП у Ковелі. Прибувши на місце події, охоронці порядку встановили, що керманич Renault на перехресті здійснив рух заднім ходом, не переконавшись, що це буде безпечно. Внаслідок цього відбулося зіткнення з легковиком Skoda, що призвело до механічних пошкоджень з матеріальними збитками.

Керманич Renault не відчув удару, тож поїхав з місця події. Однак поліцейські, які проїжджали повз, повернули водія на місце події.

У результаті на нього склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Патрульні нагадали, що рух транспортних засобів заднім ходом забороняється на автомагістралях, дорогах для автомобілів, залізничних переїздах, пішохідних переходах, перехрестях, мостах, шляхопроводах, естакадах, у тунелях, на в’їздах і виїздах з них, а також на ділянках доріг з обмеженою оглядовістю чи недостатньою видимістю.

Здавав задом на перехресті: у Ковелі «рено» подряпало «шкоду» (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів