Поділитись:

У наступному році на Волині візьмуться за дороги

Понеділок, 05 грудня 2016, 16:19
У наступному році на Волині візьмуться за дороги

Волинська облдержадміністрація вважає розбудову доріг в області одним із пріоритетних завдань на 2017 рік. У реалізації цих завдань її підтримує Укравтодор.

Про це йшлося під час засідання з формування стратегії розвитку автомобільних доріг загального користування та захисту планів діяльності на 2017 рік у Києві, – йдеться на сайті Волинської ОДА.

Автомобільна дорога М07 Київ-Ковель-Ягодин потребує виконання ремонтних робіт верхнього шару з метою уникнення аварійності. Потребують серйозного ремонту із встановленням бар'єрного обгородження, освітлення і два відрізка дороги від загальної Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне. Повністю повинні завершитись усі роботи по автомобільній дорозі Луцьк-Львів.

Наразі відремонтували 18 км верхнього шару.

За рахунок співфінансування із місцевих бюджетів планується здійснити серйозний ремонт доріг місцевого значення. Найближчим часом формуватиметься перелік пріоритетних ділянок для проведення ремонтних робіт.

Зі слів Олександра Степанцова, керівництво Укравтодору підтримало пропозиції від Волинської делегації та пропонує вже розпочинати підготовку проектної документації та тендерів для здійснення вищезазначених робіт, які за попередніми даними, сподіваються розпочати вже весною 2017 року.

"2017 рік для області повинен стати роком ремонту та відновлення доріг. Ми повинні зробити все для того, аби побудовані школи, садочки, соціальні об'єкти могли нормально функціонувати, а громадяни мали можливість зручно до них добиратись", – зазначив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Надрукувати
мітки:
коментарів