Поділитись:

У Києві чоловік підпалив авто колишньої дружини через відмову поновити стосунки

Вівторок, 21 червня 2022, 00:41
У Києві чоловік підпалив авто колишньої дружини через відмову поновити стосунки

У Києві чоловік підпалив авто колишньої дружини через відмову поновити стосунки. Киянин неодноразово вмовляв жінку почати все з чистого аркуша, а коли вона не погодилася, то вирішив помститися.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшов виклик про пожежу на вулиці Литвиненко-Вольгемута, що у Святошинському районі столиці. Заявниця повідомила, що горить її автомобіль Nissan. На місце негайно виїхали рятувальники ДСНС та слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

Слідчий Святошинського управління поліції Антон Басараб розповів, що правоохоронці провели першочергові слідчі дії, опитали потерпілу та встановили, що до злочину причетний колишній чоловік заявниці.

У Києві чоловік підпалив авто колишньої дружини через відмову поновити стосунки 

"Ми з’ясували, що напередодні до жінки телефонував її колишній та вмовляв повернутися до нього. Коли жінка відмовила у пропозиції, чоловік вирішив помститися: він облив автівку потерпілої легкозаймистою речовиною та підпалив її. Раніше не судимого 48-річного киянина затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ми вилучили належні докази, та приєднали їх до матеріалів провадження", – розповів Басараб.

Слідчий відділ Святошинського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу. За погодженням із Святошинською окружною прокуратурою фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Найближчим часом суд обере чоловіку запобіжний захід. Відтепер йому загрожує до 10 років тюремного ув’язнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів