Поділитись:

На «Варшавці» жінка на «пежо» протаранила припарковану фуру (фото, відео)

Середа, 22 червня 2022, 13:14
На «Варшавці» жінка на «пежо» протаранила припарковану фуру (фото, відео)

На трасі М 07 Київ – Ковель – Ягодин («Варшавка») трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю легковика і вантажного автомобіля.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

Вранці у середу, 22 червня, волинським патрульним надійшов виклик про ДТП, яка трапилася на автодорозі М 07 Київ – Ковель – Ягодин.

Прибувши на місце події, охоронці порядку встановили, що водійка, яка керувала автомобілем Peugeot 306, під час руху не впоралась з керуванням авто й припустила зіткнення з припаркованою вантажівкою.

На щастя, в автопригоді ніхто не травмувався, лише автівки зазнали значних механічних пошкоджень із матеріальними збитками. 

На порушницю патрульні склали адмінматеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ч. 1 ст. 126 (Відсутність страхового поліса) та ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка немає права керування таким) КУпАП.

На «Варшавці» жінка на «пежо» протаранила припарковану фуру (фото, відео)На «Варшавці» жінка на «пежо» протаранила припарковану фуру (фото, відео)На «Варшавці» жінка на «пежо» протаранила припарковану фуру (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів