Поділитись:

Путін, лукашенко, янукович: росія хоче створити союз трьох країн (відео)

Середа, 22 червня 2022, 23:24
Путін, лукашенко, янукович: росія хоче створити союз трьох країн (відео)

Під час дводенного візиту у Білорусь, який відбудеться 31 червня -1 липня, путін обговорить створення нової союзної держави – росія-білорусь-Україна. Гауляйтером усіх окупованих територій можуть призначити Віктора Януковича.

Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов.

Він вважає, що перше питання, яке будуть обговорювати, – це відкриття другого фронту, а саме – вступ білоруської армії у війну на боці росії проти України.

«Зараз це найголовніше питання для очільника кремля. Плюс економічне питання – росія хоче «збити» гороші з Білорусі і намагається змусити її плтити за нафту і газ в рублях. А курс рубля сьогодні нереально занижений, тому Білорусь ніколи не зможе розрахуватись за поставлені енергоресурси», – зазначає Олег Жданов.

Військовий експерт каже, що є доволі цікава інсайдерська інформація про те, що нібито путін квапить подїї, тому під час візиту можливе обговорення і проведення так званої «Біловежської Пущі-2». На ній 1991 року фактично був оформлений розпад Радянського союзу і створена так звана Співдружність Незалежних Держав.

«Є інформація, що путін хоче підписати на трьох створення нової союзної держави – росія–білорусь–Україна. В Україну ніби збираються привести Януковича. Там його оголосять лігітимним президентом і призначать гауляйтером усіх окупованих територій. таким чином путін намагається, я так розумію, відтворити Радянський союз у тому вигляді, в якому вийде», – стверджує Жданов.

На думку експерта, головним противником цієї ідеї буде лукашенко, бо він не хоче втрачати владу.

«Далі доля лукашенка і його улюбленого сина Колі стає примарною і незрозумілою. Білоруські олігархи теж, думаю, будуть не згідні з тим, що їх будуть «націоналізувати». А саме з цього і почнуть російські олігархи», – пояснює військовий експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів