Поділитись:

Любов і сирени: повітряна тривога не завадила волинянину створити сім`ю (фото)

П'ятниця, 24 червня 2022, 16:28
Любов і сирени: повітряна тривога не завадила волинянину створити сім`ю (фото)

Волинський рятувальник зробив пропозицію руки й серця коханій під гул сирен повітряної тривоги.

Про це у п'ятницю, 24 червня, повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

«Війна тільки загострила високі почуття Володимира Стасюка і Марії (Лакізи) і не змінила їхню мрію стати подружжям, створити щасливу сім`ю», – йдеться у дописі. 

У пресслужбі ДСНС повідомили, що освідчення рятувальника відбувалися за непередбачуваним сценарієм: Володимир запросив кохану на Високий Замок у Львові, де планував зробити пропозицію руки і серця Марії. 

«Раптовий гул сирен повітряної тривоги змусив залишити височінь, але не зламав його планів. Спустившись східцями до будівлі ГУ ДСНС у Львівській області, він все ж освідчився коханій і подарував свій величезний букет троянд, а у відповідь отримав таке бажане "ТАК"!», – розповіли у пресслужбі рятувальників.

У дописі зазначили, що Володимир – майстер спорту України з пожежно-прикладного спорту, бронзовий призер Чемпіонату світу  з пожежно-прикладного спорту серед юнаків 2017 року, його кохана завершує навчання у цьому ж університеті за спеціальністю цивільний захист. Після завершення навчання у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності, направлений для проходження служби на рідну Волинь

«Любов неодмінно переможе війну, тож вітаємо молодят і зичимо новій сім’ї рятувальників багато щасливих років життя під мирним небом України!», – додали у пресслужбі ДСНС.

Любов і сирени: повітряна тривога не завадила волинянину створити сім`ю (фото)Любов і сирени: повітряна тривога не завадила волинянину створити сім`ю (фото)Любов і сирени: повітряна тривога не завадила волинянину створити сім`ю (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
03 травня 2024
27 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
15 квітня 2024
05 квітня 2024
04 квітня 2024
23 березня 2024
21 березня 2024