Поділитись:

Старе місто: муніципали просять жителів придбати сміттєві контейнери

Четвер, 30 червня 2022, 09:31
Старе місто: муніципали просять жителів придбати сміттєві контейнери

Муніципали розпочали проведення роз’яснювальної роботи з громадянами щодо необхідності та важливості встановлення індивідуальних контейнерів для збирання твердих побутових відходів у приватному секторі Старого міста.

Про це повідомили на сторінці департаменту мунварти у фейсбуці. 

Згідно до п.п. 3.1.5 Правил благоустрою міста Луцька, суб’єкти благоустрою при поводженні з відходами зобов’язані мати чітко визначене місце для видалення і тимчасового захоронення відходів, контейнери (ємкості) для відходів та здійснюється видача приписів для добровільного встановлення індивідуальних контейнерів, в тому числі комерційними об’єктами.

Аби забезпечити належний санітарний стан та естетичний вигляд вулиць, а також уникнути утворенню стихійних сміттєзвалищ біля Луцького замку, департамент муніципальної варти Луцької міської ради звертається до мешканців Старого міста з проханням вжити заходів для встановлення та придбання індивідуальних контейнерів до 7 липня 2022 року.

Також закликають інших мешканців приватних секторів долучатися до закупівлі індивідуальних контейнерів для побутових відходів. 

Нагадаємо: з 1 липня у Луцькій громаді почнуть діяти нові тарифи на вивезення твердих побутових відходів, яке здійснює комунальне автотранспортне підприємство «Луцькспецкомунтранс».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів