Поділитись:

У Луцькому районі завершили ремонт мосту, розпочатий ще до війни (фото, відео)

Середа, 06 липня 2022, 11:06
У Луцькому районі завершили ремонт мосту, розпочатий ще до війни (фото, відео)

У Луцькому районі завершили ремонт мосту на автодорозі Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ, який розпочали ще до початку війни.

Про це у середу, 6 липня, повідомили на фейсбук-сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Ремонт мосту та 5-кілометрової ділянки Дачне – Ківерці автошляху Р-14, на якій він розташований, розпочали ще на початку лютого цього року. Ліву частину мосту розібрали, а на ремонтованому відтинку дороги зняли старий шар дорожнього покриття. З початком повномасштабної збройної агресії росії всі ремонтні роботи довелось призупинити.

З того часу весь транспорт через цей міст рухався в обох напрямках лише правим проїздом, що значно сповільнювало проїзд, створювало загрозу безпеці руху та незручності для водіїв.

Та це вже позаду – цю частину мосту відремонтували і відновили повноцінний рух. Якість робіт перевірили представником замовника – Служби автомобільних доріг у Волинській області. Роботи виконували підрядні підприємства ТзОВ «РБП Транс-мост» та ТзОВ «Луцькавтодор-Сервсіс».

«З нетерпінням чекаємо нашої Перемоги, аби продовжити ремонт автодороги Р-14 та інших автошляхів Волині», – додали у пресслужбі Служби автодоріг.

У Луцькому районі завершили ремонт мосту, розпочатий ще до війни (фото, відео)У Луцькому районі завершили ремонт мосту, розпочатий ще до війни (фото, відео)У Луцькому районі завершили ремонт мосту, розпочатий ще до війни (фото, відео)У Луцькому районі завершили ремонт мосту, розпочатий ще до війни (фото, відео)У Луцькому районі завершили ремонт мосту, розпочатий ще до війни (фото, відео)У Луцькому районі завершили ремонт мосту, розпочатий ще до війни (фото, відео)У Луцькому районі завершили ремонт мосту, розпочатий ще до війни (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів