Поділитись:

Поранений на фронті Юрій Гудименко розповів, як почувається (фото)

Неділя, 10 липня 2022, 12:33
Поранений на фронті Юрій Гудименко розповів, як почувається (фото)

Український політик, лідер «Демократичної сокири» Юрій Гудименко отримав у зоні бойових дій осколкове поранення. 

Про це він розповів у своєму фейсбуці. 

За словами самого Гудименка, його поранило російською міною під Дементіївкою (Харківська область). 

«Отакого металевого пі**раса на днях лікарі витягнули з коліна. Залишиться на пам'ять про мої короткі, але яскраві стосунки з російською 120-мм міною під Дементіївкою. Ще декілька уламків залишились у тілі, один з них у легенях. Є ще один, я знаю де він, але лікарі ще не знайшли, а я їм підказувати не буду, нехай шукають (спойлер: у мочці вуха). В цілому у мене все добре, бо я живий, а в тому бою не всім так пощастило. Тому нема чого нити, я радію і лікуюся», – написав він. 

Поранений на фронті Юрій Гудименко розповів, як почувається (фото) 

Юрій Гудименко з початку повномасштабного вторгнення захищає Україну у лавах ЗСУ. 27 червня його було поранено.  У неділю, 10 липня вперше з моменту поранення він опублікував допис у фейсбуці. Коротко розповів, як почувається, і закликав українців радіти, посміхатися і ї**шити для перемоги над ворогом. 

«Посміхайтеся. Жартуйте. Смійтеся. Ржіть, як ті коні, кожного разу, коли маєте таку нагоду. Повірте, вам ще буде боляче в житті. Так боляче, що біль перетворить вас на комочок сліз і нервів. Але якщо зараз не ця мить – посміхніться. Не втрачайте момент. Посміхайтеся, що б ви не робили. Посміхайтеся кожного разу як можете. Тримайте посмішку так само міцно, як особисту зброю. І ї**ште з цією посмішкою на обличчі. Ї**ште, як можете. Ї**ште, бо іншого шляху все одно нема. Ї**ште з настроєм. Бо інакше який сенс. Ї**ште, котики. Ведіть себе погано. Ще потанцюємо», – написав він. 

Ми всією редакцією сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» бажаємо Юрію швидкого одужання та дякуємо. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів