Поділитись:

На луцькому "Бандершаті" може бути електронна та реп-музика

Середа, 26 квітня 2017, 14:00
На луцькому «Бандершаті» може бути електронна та реп-музика

На фестивалі "Бандерштат", який цьогоріч відбудеться 4-6 серпня 2017 року в селі Рованці Луцького району, окрім трьох великих сцен, планують облаштувати локації для виступів музикантів – представників електронної та реп-музики України.

Про це стало відомо у вівторок, 25 квітня, під час прес-конференції у Палаці культури Луцька.

"Планується ще дві локації, правда, по них є питання – це сцени з електронною та реп-музикою. Оскільки наразі до кінця не опрацьована ідея, чи це будуть окремі сцени чи після завершення роботи менших сцен будуть відбуватися виступи музикантів. За цей час в Україні з'явилася покоління реп-виконавці саме соціально-протестного спрямування, які в багатьох моментах протестніші за той же рок. Ми не можемо не дати можливості цій тусовці виступити. Ну і електронна сцена, на яку в ідеалі ми б хотіли запросити Dj Tapolsky (Анатолій Тапольський), який, окрім того, що відомий музикант, деякий час воював на Сході та ще ряд виконавців", – підкреслив арт-директор Сергій "Колос" Мартинюк.

Також він зазначив, що оргкомітет знову притримувався принципу запрошення від молодих гуртів до топів, а от для молодих гуртів підготували сюрприз – спеціальний конкурс.

"Будуть і "O.Torvald", і "Антитіла", і "Без Обмежень" та багато інших команд, які на музичному слуху. "Найближчим часом ми оголосимо конкурс для молодих гуртів: на кожній сцені матиме можливість за результатами голосування чи якоїсь іншої схеми (ми наразі над нею працюємо) виступити молодий гурт, розділивши сцену із музичними зірками", – резюмував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯКИХ ТОП-ПОЛІТИКІВ ЗАПРОСЯТЬ НА ЛУЦЬКИЙ "БАНДЕРШТАТ-2017"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТЕРИТОРІЮ ЛУЦЬКОГО "БАНДЕРШТАТУ" ОГОРОДЯТЬ 2-МЕТРОВОЮ СІТКОЮ

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024