Поділитись:

Площу перед РЦ "Промінь" "оживлять" святковими ярмарками

Середа, 21 червня 2017, 12:55
Площу перед РЦ «Промінь» «оживлять» святковими ярмарками

На площі перед РЦ "Промінь" на Різдвяні свята працюватиме ярмарок та влаштовуватимуть різні святкові дійства.

Керівництво РЦ "Промінь", який розташований на проспекті Президента Грушевського, хоче розміщувати у святкові дні на площі святкову ярмарку. Про це розповів начальник управління містобудування та архітектури Леонід Герасимюк 21 червня під час засідання міськвиконкому.

Леонід Герасимюк зауважив, що дерев'яні будиночки будуть встановлюватись на площі лише на момент святкових днів.

Член виконкому Михайло Щур сказав, що у Луцьку вже є досвід встановлення таких споруд на Театральному майдані і для їхнього монтажу треба транспортне обслуговування, для якого варто організовувати доїзд на площу.

"На Театральному майдані різні організації працювали, а тут є один конкретний замовник", – пояснив Леонід Герасимюк.

Член виконкому Ігор Муковоз сказав, що варто визначити конкренті дні, коли працюватиме ярмарка.

Представник РЦ "Промінь" Андрій Маруняк сказав, що РЦ "Промінь" звернувся із проханням дозволити проведення святкових ярмарків на майдані саме для того, щоб оживити площу перед розважальним центром і організовувати на свята різноманітні святкові дійства із залученням аніматорів для дітей.

"Власники "Променя" зацікавлені в тому, щоб на площі було чисто та охайно, і РЦ хоче організовувати різні святкові дійства, а конструкції виставлятимуться суто на Різдвяні свята і ,можливо, на День Незалежності. Ми облаштовували цю бруківку і знаємо, де там можна по ній їздити, а де ходити", – пояснив Андрій Маруняк.

Із його слів, конкретних термінів у проекті рішення не вказали, оскільки, окрім ярмарка, будуть відбуватись святкові дійства та залучатимуться аніматори, які працюватимуть з дітьми відвідувачів ярмарка. Такий ярмарок певним чином впливатиме на розвиток туризму та промоції міста.

Члени міськвиконкому підтримали проект рішення.

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
18:35
21 лютого 2024
10:34
20 лютого 2024
13 лютого 2024
16:02
03 лютого 2024
01 лютого 2024
18:00
04 січня 2024
01 січня 2024