Поділитись:

Кого лучани бачать міським головою: рейтинг

Середа, 21 березня 2018, 12:42

Київська аналітична група проводила дослідження щодо політичних і соціальних симпатій волинян.

Результатами опитування поділився у Facebook Святослав Зелінський, колишній секретар Луцькради та заступник Луцького міського голови, нині – очільник ОСББ.

Отож, щодо виборів міського голови то на першому місці – "укропівець" Ігор Поліщук. Його як мера підтримують стільки ж людей, скільки підтримують і партію в цілому – трохи більше 14 %. На другому місці – колишній міський голова Богдан Шиба (7 %), третє місце розділяють Андрій Покровський, Валерій Бондарук і Юлія Вусенко (5 % за кожного). Майже 60 % лучан ще не визначилися із вибором.

Щодо політсил, на Волині перше місце у рейтингу займає політична партія "УКРОП", за неї віддали б голоси 14,7 % виборців. Далі – "Батьківщина" (12%), "Свобода" (10 %), "Самопоміч" (8,5 %). Блок Петра Порошенка не долає прохідний бар′єр. Є також близько 40 % людей, які не визначилися.

У коментарі ІА "Конкурент" Зелінський уточнив, що дослідження було проведено в середині січня 2018 року однією із великих мереж для загальнонаціонального опитування. З ним поділилися тільки цифрами, які стосуються Луцька.

Надрукувати
мітки:
коментарів