Поділитись:

Лідерство в часи викликів: у Луцьку обговорили розвиток жіночого підприємництва (відео)

Вівторок, 04 липня 2023, 23:00
Лідерство в часи викликів: у Луцьку обговорили розвиток жіночого підприємництва (відео)

У Луцьку зібралися успішні бізнес-вумен Волині на форум, аби обговорити виклики для жіночого підприємництва та економіки у час війни.

На заході, який організували спільно із Business Woman Club за підтримки Програми USAID були присутні народні депутатки України, активістки та власниці бізнесів, – йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV» 

За словами Ганни Гопко, у такий складний для країни час розвиток саме жіночого підприємництва є ключовим фактором у побудові конкурентоспроможної економіки України. І саме завдяки цьому форумі жінки-підприємниці мають можливість розкривати свій потенціал та досягати успіху.

Народна депутатка України Ніна Южаніна поділилася законодавчими аспектами під час війни. Зокрема щодо скасування єдиного податку у розмірі 2% та часткового повернення перевірок. Разом із тим нардепка закликала бізнес активно використовувати можливості держави, а саме в отриманні грантів та різних компенсацій. 

 Під час двох блоків форуму учасники розглянули різні аспекти ведення бізнесу у час війни. Зокрема і грантові можливості та інструменти підтримки підприємництва. А також дізналися про соціальну відповідальність в сфері підприємництва.

Окрім того, провідні фахівчині та активістки поділилися своїм досвідом та уявленнями щодо ролі жінок у стимулюванні економічного розвитку у Волинській області, а також по Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024