Поділитись:

Геям та лесбійкам – ні: депутати Волиньради проти ЛГБТ-шлюбів

Четвер, 13 липня 2023, 19:02
Фото – ілюстративне
Фото – ілюстративне

Волинські депутати направлять звернення до Верховної Ради з проханням не підтримувати легалізацію одностатевих шлюбів в Україні.

Відповідне звернення про недопущення прийняття цього законопроєкту депутати розглянули 13 липня на сесії облради, інформують Волинські Новини.

Депутати Волинської обласної ради, підтримуючи звернення Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій до голови Верховної Ради України, глибоко стурбовані черговою спробою легалізації в Україні одностатевих шлюбів під виглядом реєстрованих партнерств, передбачених проєктом ЗУ «Про інститут реєстрованих партнерств».

«Спостерігаємо вкрай загрозливу тенденцію, яка не тільки підважує нашу перемогу над москвою, але ідеологічно калічить та морально розбещує українське суспільство. Йдеться про нападки на визначальні суспільні цінності: інститут сім’ї та родинне виховання. Родинне виховання на основі усталених цінностей – це запорука сильної нації», – зазначено у зверненні.

Нагадується, що з ініціативи народної депутатки від фракції «Голос» Інни Совсун пропонується прирівняти цивільні партнерства до сімейного союзу.

«Як свідчить світова практика, запровадження «партнерств» – це лише етап на шляху до визнання одностатевих шлюбів. Гомосексуальний порядок денний автори законопроєкту маніпулятивно й агресивно протиставляють «російським скрєпам і совковому світогляду», прирівнюючи таким способом противників гомосексуалізму до проросійських елементів... Тож і тепер висловлюємо категоричну незгоду з ухваленням цього чи подібних законів, які неминуче призведуть до агресивного нав’язування гендерної ідеології всьому суспільству і загрожуватимуть адекватній демографічній політиці в час національно-визвольної війни. Зупинити цей закон – це перешкодити ЛГБТ-спільнотам морально ослабити український народ», – наголошують депутати.

Вони закликають висловити свій одностайний протест і захистити націю від посягання на її високі моральні цінності, осередком яких є родина і діти, а отже, майбутнє України як національної держави.

Нагадаємо: у Луцьку група невідомих влаштовує побачення з представниками ЛГБТК+, а потім погрожує їм побиттям, шантажує й вимагає гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
18:35
21 лютого 2024
10:34
20 лютого 2024
13 лютого 2024
16:02
20 жовтня 2023
12:12
16 жовтня 2023
31 серпня 2023