Поділитись:

У Луцьку хочуть провести нелегальний автозахід на Замковій площі (відео)

Неділя, 30 липня 2023, 14:34
У Луцьку хочуть провести нелегальний автозахід на Замковій площі (відео)

У Луцьку сьогодні, 30 липня, хочуть провести нелегальний автомобільний захід на Замковій площі.

Про це інформують у соціальних мережах. 

Лучан запрошують взяти участь та подивитися на майстерність місцевих автомобілістів. Проте громадська організація «Волинський автомобільно-мотоциклетний клуб Вест-Левл» опублікувала на своїй сторінці в інстаграм звернення, в якому просить ігнорувати цей захід. 

«Ми не підтримуємо масові авто-мото нелегальні збори та будь-який тип аварійного керування у місцях для цього не відведених, тим паче під час воєнного стану в країні. Також не підтримуємо надмірно гучні вихлопні системи на гучну музику на час воєнного стану. Закликаємо водіїв не форсувати двигуни у містах, щоб не лякати їх мешканців», – йдеться у зверненні учасників автоклубу «West Level».

Користувачі під відеозапрошенням іронізують щодо проведення такого заходу та закликають правоохоронців звернути на це увагу. Як повідомили журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» у поліції, поки викликів про порушення порядку на цій території не надходило, але це місце патрулюється, тому якщо правопорушення будуть, то винних притягнуть до відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024