Поділитись:

Нардепу Олександру Дубінському оголосили підозру

Середа, 09 серпня 2023, 13:34
Нардепу Олександру Дубінському оголосили підозру

За матеріалами Державного бюро розслідувань генеральний прокурор повідомив про підозру в службовому підробленні для виїзду за кордон народному депутату Олександру Дубінському.

Про це інформує «Українська правда».

Нардепа підозрюють у внесенні службовою особою неправдивих відомостей до офіційних документів, на підставі яких він виїхав за кордон нібито під приводом супроводження батька на лікування.

Слідство встановило, що народний депутат отримав дозвіл залишити Україну під цим приводом та самостійно покинув країну 27 червня 2023 року.

Своєю чергою батько нардепа самостійно виїхав за кордон 26 червня 2023 року, а потім повернувся до України 11 липня 2023 року. Сам нардеп повернувся до України лише 27 липня 2023 року.

Правоохоронці отримали інформацію, що під час перебування за кордоном народний депутат встиг двічі відвідати Італію, Хорватію та Іспанію.

Зокрема з 20 по 27 липня нардеп перебував в Іспанії та зупинявся в люксових готелях: Mediterraneo у Кастельдефельсі та Vincci Bit у Барселоні.

Дубінський у себе в соцмережах підтвердив, що йому оголосили про підозру, знову поскаржився на «політичне замовлення» та висловив упевненість, що «справа проти нього розвалиться».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів