Поділитись:

YouTube Music шукатиме для вас музику по-новому

Понеділок, 21 серпня 2023, 00:13
YouTube Music шукатиме для вас музику по-новому

Нова вкладка Samples, яка повинна з'явитись у найближчому майбутньому в YouTube Music, допоможе вам знаходити нову музику. Для цього вона використовує знайомий і добре відпрацьований підхід, який ми бачимо в TikTok.

Про це пише 24 канал.

Судячи зі скриншотів, кнопка буде розташована біля головної вкладки Home. Функція працює за принципом коротких відео, як у TikTok, але стрічка при цьому складається виключно з невеликих фрагментів музичних кліпів. Компанія описує це як "безперервну стрічку коротких відеосегментів, які допоможуть вам знайти нову улюблену музику".

Річ у тім, що сьогодні користувачі великою мірою покладаються саме на рекомендації TikTok, які підкидають нам вірусні відео з не менш вірусними треками. Якщо пісня стає популярною в цій соцмережі, вона миттєво "злітає" на стримінгових сервісах. Це явище стало настільки популярним, що у Spotify часто можна зустріти цілі списки відтворення з назвою на кшталт "Пісні з TikTok", які збирають популярну музику, а сам TikTok тим часом анонсував власний музичний стримінговий сервіс.

Стрічка "Зразки" є персоналізованою на основі ваших інтересів, тож коли ви відкриваєте її, додаток намагатиметься надати вам широкий вибір музики, яка може вам сподобатися. Якщо ви знайдете щось, що вам до вподоби, ви можете натиснути окрему кнопку, щоб відтворити пісню повністю, переглянути повне відео, додати її до плейлиста або навіть зняти короткометражку з нею в якості саундтреку.

Перевага YouTube, звичайно ж, полягає в тому, що це єдине місце, де ви можете робити все це в одному додатку. А скоро сюди додадуться ще й подкасти, які компанія тестує вже настільки довго, що новини про це виглядають наче опубліковані вперше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів