Поділитись:

На вулицях Луцька пропонують встановити QR-коди, аби привабити туристів (фото)

Автор: Максим Косюр |
Четвер, 14 вересня 2023, 18:02
Фото – ілюстративне
Фото – ілюстративне

У Луцьку пропонують встановити QR-коди на вулицях, щоб розповідати жителям та туристам про відомі персоналії, іменами яких назвали міські вулиці та провулки.

Про це йшлося під час засідання комісії з впорядкування назв вулиць Луцької міської територіальної громади.

Членкиня комісії Алла Доманська запропонувала колегам розмістити інформативні вказівники на вулицях міста. Управління туризму та промоції міста Луцька має підготувати варіанти такого інформування населення про відомих особистостей, на честь яких у Луцьку назвали вулиці.

«У мене є пропозиція доручити управлінню туризму, щоб вони запропонували чи окрему програму, чи окрему табличку, щоб кожна вулиця мала пояснення на честь кого її назвали. або якийсь інший варіант. Це буде доречно і в контексті збільшення туристичного потенціалу, і в контексті інформування населення», – каже пані Алла.

Алла ДоманськаАлла Доманська

Як варіант вона запропонувала класичні меморіальні таблички або ж невеликі значки з QR-кодом, відсканувавши який люди зможуть дізнатися більше про ту чи іншу особистість. Таку пропозицію комісія підтримала. Проте детальніше цим питанням займатиметься саме управління розвитку туризму та промоції міста, яке й запропонує фінальні варіанти.

Нагадаємо: комісія з впорядкування назв вулиць Луцької міської територіальної громади вирішила доручити департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами підготувати проєкти рішень на розгляд сесії міської ради про перейменування 10 вулиць у різних районах міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024