Поділитись:

У Центральному парку Луцька збираються реконструювати приміщення

Автор: Максим Косюр |
Середа, 14 лютого 2024, 11:08
У Центральному парку Луцька збираються реконструювати приміщення

У Центральному парку імені Лесі Українки цього року планують реконструювати приміщення.

Про це йшлося у звіті комунального підприємства «Парки та сквери», який виконавчий комітет взяв до відома під час чергового засідання.

У звіті, окрім результатів роботи за минулий рік, комунальники розповіли й про плани на 2024 рік. Одне з перших про що згадали – реконструкція складського приміщення у Центральному парку.

«Виготовити землевпорядні документи та розпочати реконструкцію приміщення для обслуговуючого персоналу дільниці утримання парків, обладнати складські приміщення та навіси для зберігання нової техніки та інструментів в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки з метою забезпечення комфортних умов для працівників та для комфортного ведення господарської діяльності», – зазначають на підприємстві.

Також керівництво планує переглянути усі документи, щоб привести до ладу паперову частину роботи. Крім того, вони хочуть трішки змінити зовнішній вигляд рекреаційних зон міських парків та скверів, зокрема:

«Обстежити всі сквери м. Луцька та провести фінансовий розрахунок комплексного обслуговування таких скверів комунальним підприємством. На основі виявлених потреб, при обстеженні скверів, розробити план їх розвитку – конкретні заходи, що мають бути вжиті для поліпшення стану скверів, розв'язання проблем та вдосконалення обслуговування», – йдеться у звіті.

Ще у парк імені Лесі Українки може з'явитися освітньо-виховна зона, проте комунальники не вдавалися в деталі, як же ж її мають організувати.

Нагадаємо: у Луцьку підтопило третину території Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки у Луцьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024