Поділитись:

У Луцьку вкотре змінили маршрут №5

Автор: Максим Косюр |
Середа, 14 лютого 2024, 11:23
У Луцьку вкотре змінили маршрут №5

У Луцьку на прохання мешканців та перевізника внесли зміни до автобусного маршруту №5 «Вересневе – Окружна».

Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет міськради у середу, 14 лютого.

«Проєкт рішення вноситься на розгляд у зв’язку зі зверненням перевізника за автобусним маршрутом № 5 Тимощука М.С. та проханням мешканців міста щодо внесення змін у роботу автобусів за маршрутом № 5», – йдеться у пояснювальній записці.

Перевізник зазначає, що на вулиці Даньшина відсутній пасажиропотік, тому краще було б спрямувати рух автобуса на вулицю Ярослава Мудрого (колишня вулиця Станіславського), біля спорткомплексу ЛНТУ, в прямому та зворотному напрямку.

Це допоможе розв'язати проблему транспортного сполучення із спорткомплексом ЛНТУ та дитячими садочками № 14 «Колосок» та № 39 «Казка».

Відтепер шлях за маршрутом у прямому та зворотному напрямку буде таким: вул. Межова, вул. Молодіжна, вул. Полонківська, вул. Корольова, вул. Валерії Новодворської, вул. Ранкова, вул. Магістральна, вул. Окружна, бульв. Дружби Народів, вул. Климчука Сергія, вул. Ярослава Мудрого, вул. Львівська, вул. Червоного Хреста, вул. Ковельська, вул. Глушець, вул. Паркова (вул. Словацького, вул. Богдана Хмельницького), пр-т Волі, м-н Київський, вул. Рівненська, вул. Окружна (місця міжзмінного відстою на вул. Окружній біля ТЦ «Епіцентр» та вул. Межовій біля КХП).

Нагадаємо: у Луцьку з двома перевізниками розірвали договори перевезення пасажирів на трьох маршрутах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024