У Луцьку в курятині знайшли сальмонелу
фото ілюстративне
У замороженому курячому філе, яке експортувалося із Польщі, а потім перероблювали на м'ясо механічного обвалювання, виявили Salmonella enterica ser. Enteritidis (presence /25g).
Про це повідомили в управлінні Держпродспоживслужби на Волині.
Керуючись інформаційним повідомленням системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах (RASFF) повідомляємо.
Потім м'ясо надіслали до України (отримувачі: ПП «Черагро», вул. Львівська, 32, м. Червоноград, Львівська обл., 80100; ТОВ «Фреш Фуд Лоджистікс», вул. Лідавська, 1, м. Луцьк, Волинська обл., 43016; ТОВ «Ексім Фуд», вул. Б. Хмельницького, 10, смт. Куликів, Жовкіський р-н., Львівська обл., 80362).
Відтак просять повідомити Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області про виявлення цих харчових продуктів в обігу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Життя після «МастерШефа»: чим зараз займається волинський кухар Віталій Наливайко та чи знайшов дівчину
Бойову медикиню «Пташку» з «Азовсталі» хейтять в соцмережах, бо погладшала
В мережі показали унікальну «Волинянку» за $3000 (фото)
Луцький бренд знову одягнув Лесю Українку
Вербна неділя: листівки та привітання