Поділитись:

У Луцькраді створили додаткову комісію

Середа, 12 липня 2017, 17:07
У Луцькраді створили додаткову комісію

У зв'язку зі зверненнями фізичних осіб-підприємців і задля підтримки їх діяльності в Луцькій міській раді утворили спеціальну комісію.

Про це йдеться у відповідному розпорядження секретаря Луцькради Григорія Пустовіта.

Отож, у мерії створять комісію із питань розгляду колективних звернень фізичних осіб-підприємців, що здійснюють господарську діяльність у торговельних рядах на вулиці Львівській міста Луцька. Очолить її заступник міського голови Олександр Рачков. Заступником голови комісії буде депутат Луцькради Євгеній Ткачук, а секретарем – головний спеціаліст, юрист управління розвитку підприємництва та реклами міської ради Сергій Зицик.

Також до складу комісії увійдуть начальник управління містобудування та архітектури міської ради Леонід Герасимюк, начальник юридичного управління міської ради Андрій Максим'як, начальник управління розвитку підприємництва та реклами міської ради Наталія Рибай, директор департаменту муніципальної поліції міської ради Юлія Сиротинська і начальник управління земельних ресурсів міської ради Сергій Шабала. До того ж до засідань комісії за згодою долучать і самих підприємців.

Комісії доручили до 14 липня підготувати пропозиції суб'єктам господарювання щодо:

  • можливого розміщення тимчасових споруд на території міста;
  • інших варіантів продовження здійснення господарської діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЩО БУДЕ З РИНКОМ "ЛЬВІВСЬКИЙ" У ЛУЦЬКУ

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024