Поділитись:

5 місць неподалік Луцька, щоб посмажити шашлик

Вівторок, 19 червня 2018, 08:00

Сезон відпочинку на природі у розпалі. Святкування вдома та ресторанах замінили пікнічки на природі. У кожного з відпочивальників є власні улюблені місця, хтось виїздить на природу зі своїм мангалом. Інші ж надають перевагу ресторанам з бесідками та кухнею. "Конкурент" пропонує підбірку з п'яти місць для відпочинку, де можна неподалік Луцька посмажити шашлик, рибу чи овочі на грилі.

Альтанки в Богушівці

Як доїхати?

Село Богушівка знаходиться за 6 кілометрів від Луцька. Від траси Луцьк – Володимир потрібно пройти 5 хвилин.

Що пропонують?

На території є ставок, дерев'яна баня у два поверхи та альтанки. Що стосується лазні, то тут можна розмістити 20 людей на першому поверсі, є телевізор, холодильник, душ та туалет. На другому поверсі є дві кімнати з ліжками, в іншій – дивани зі столиком.

Окрім цього є ще 8 альтанок, що розраховані на 15-22 людей. Поруч з кожною альтанкою є мангал. Дрова можна привезти з собою, або ж придбати тут за 50 гривень. На території можна поставити машину, є дитячий майданчик, туалети. Біля альтанок є під'єднання до електромереж і води. Вартість оренди альтанок від 300 до 500 гривень за добу.

Деталі за телефонами: 095 133 38 13, 095 552 22 35

Екосадиба в Боголюбах

Автор фото:instagram.com/stavkova.1

Як доїхати?

Майже на межі Луцька у селі Боголюби (Ставкова, 1) розміщена екосадиба. Доїхати до ставків можна на авто або маршрутками 47 чи 31.

Що пропонують?

Тут окрім лазні з виходом на ставок, є дві альтанки, що розраховані на 10 людей кожна.

Є можливість зняти альтанку "голою", тобто як саме місце для відпочинку. Вартість оренди становитиме 200 гривень, у часі відпочинку не обмежують. Окрема оренда мангалу коштуватиме 50 гривень.

Інша бесідка – укомплектована не лише мангалом, а й шампурами, дровами, посудом. За бажанням гостей тут можуть запропонувати місцеву рибу, гарнір, салат. Вартість оренди альтанки – 350 гривень.

Є велика парковка та новий дитячий майданчик.

Туалет сільського типу, однак охайний, з папером, дезінфектором для рук.

Деталі за телефоном: 066 744 15 69

Ставок у Руслана

У селі Сирники вже багато років лучани їздять на ставки. Тут є і альтанки, і можливий відпочинок просто на ковдрі біля ставка.

Як доїхати?

Можна добиратися власним транспортом, можна маршруткою, що їде до села чи в напрямку села Копачівка. Орієнтир — поворот ліворуч перед другою зупинкою транспорту в селі Сирники.

Що пропонують?

Бесідки тут коштують від 300 до 350 гривень і розраховані на 8-30 людей. Можливість використовувати мангал включена. Дрова є на розпалку, а от для підтримання жару є не завжди, тож бажано привозити свої чи домовлятися.

Також можна відпочивати і на пляжі. Вхід для дорослих коштує 30 гривень, дітям до 14 років безплатно.

Деталі за телефоном: 050 160 99 00

Відпочинок у музеї

Як доїхати?

Музей-скансен сільського господарства знаходиться у селі Рокині, за 12 кілометрів від Луцька. Сюди доволі часто ходить приміська маршрутка.

Що пропонують?

Тут можна не лише відвідати сам музей, подивитися на зразки побуту наших предків, а й відпочити у бесідках. Неподалік є водойма, на території розміщений спортивний майданчик.

Відпочивальникам доведеться заплатити по 15 гривень за вхід на територію. Вартість оренди бесідки становить 200 гривень. Тут є альтанки, розраховані на 10-60 людей. Вартість оренди мангала – 25 гривень, тут же ж можна прикупити дрова, або привезти з собою.

Деталі за телефоном: 099 229 15 25

Бесідки у "Проліску"

Як доїхати?

Пункт рекреації розташований на території держпідприємства "Ківерцівське лісове господарство", на трасі Луцьк – Маневичі, за кілометр від Ківерців.

Що пропонують?

Тут є парковка та сучасні альтанки для відпочинку. Можна приготувати шашлик, є де погойдатися дітям, погуляти лісовими доріжками.

Бесідки тут розраховані на різні компанії — від 8 до 20 людей. У вартість оренди (250 гривень) входить оренда мангала. А ось решітки та шампури гості мають приносити власні.

Деталі за телефоном: 097 379 50 37

Актуальні ціни на оренду альтанок, станом на 2023 рік, можна переглянути тут.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів