Поділитись:

Підігрів води та більша зона для купання: у Луцьку запрацює оновлена «Ротонда»

Середа, 10 квітня 2024, 13:08
Підігрів води та більша зона для купання: у Луцьку запрацює оновлена «Ротонда»

Цього року у Луцьку вперше від початку повномасштабної війни відчинить двері для відвідувачів комплекс сімейного відпочинку «Ротонда» BEACH CLUB.

Про це у коментарі сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» розповів бізнесмен-ресторатор Роман Хорзов. 

Новий сезон у луцькій «Ротонді» планують відкрити 1 червня, незалежно від погодних умов.

Підігрів води та більша зона для купання: у Луцьку запрацює оновлена «Ротонда»

На гостей комплексу чекає багато оновлень.

Так, зі слів Романа Хорзова, цього року буде встановлена сучасна система підігріву води, тобто температура стабільно коливатиметься в межах 26-27 градусів. Завдяки цьому відвідувачі почуватимуться комфортно навіть у не дуже сонячну погоду.

Окрім того, у закладі повністю оновлюють систему фільтрації води. Як і раніше, вона буде триступеневою (пісок, ультрафіолет, хлорування), проте будуть встановлені більш потужні насоси, які дозволять швидше і якісніше очищувати воду.

Що стосується цін, то вони, зі слів Романа Хорзова, поки остаточно не прораховані, проте обіцяють, що будуть доступними.

«Це точно будуть найдемократичніші і найдоступніші ціни в місті серед усіх аналогів, – зазначив бізнесмен. – Наша задача – бути народним пляжним клубом».

Комплекс розрахований на одночасне перебування 100 відвідувачів.

Як розповів Роман Хорзов, у «Ротонді» з'явиться нова зона для засмаги, встановлять багато лежаків. Також буде розширена зона для купання.

Окрім того, на території облаштують невеликі бунгало для приватного відпочинку, в яких можна буде відпочивати за додаткові кошти.

Ще одним нововведенням буде те, що тепер клуб буде призначений лише для тих, хто заплатив за вхід, тобто прийти з вулиці просто на каву тепер заборонено, оскільки зона кафе суттєво зменшиться – 70% переоблаштовують на зону для купання. Тож зоною кафе тепер зможуть скористатися власне відпочивальники комплексу.

Також, розповів Роман Хорзов, у «Ротонді» буде діяти система знижок. Безумовно, будуть знижки для сімей військовослужбовців, ветеранів АТО, для постійних клієнтів. Наразі, зазначив бізнесмен, триває обговорення нюансів у роботі закладу.

Нагадаємо: оновлену "Ротонду" відкрили у липні 2017 року. Тут є велика зона для засмаги з лежаками, парасолями та кріслами, велика зона кафе зі зручними столами та шатрами. Крім того, спеціальні інженерні рішення дозволяють використовувати об'єкт і як концертний майданчик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів