Поділитись:

Лучан можуть оштрафувати за злив води із батарей

П'ятниця, 20 липня 2018, 16:16

Самовільно зливати хімочищену воду з внутрішньобудинкової системи опалення забороняється.

Про це інформує прес-служба ДКП "Луцьктепло".

Якщо потрібно спорожнити систему опалення, перед початком проведення будь-яких внутрішньобудинкових ремонтних робіт споживачу необхідно звернутися до ДКП "Луцьктепло" для отримання дозволу. Отримавши потрібні дозволи, проводиться розрахунок, яка кількість води буде зливатись, її ціна і після оплати за цю послугу саме спеціаліст ДКП "Луцьктепло" зливає хімічно очищену воду та проводить повторне заповнення системи.

У разі самовільного злиття хімочищеної води, юридичну чи фізичну особу, яка це скоїла, можуть притягнути до адміністративної відповідальності відповідно до ст. 150 Кодексу України про адміністративні правопорушення (попередження або накладення штрафу на громадян від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і попередження або накладення штрафу на посадових осіб – від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Для уникнення непорозумінь ДКП "Луцьктепло" вимагає узгоджувати такі питання з підприємством у встановленому порядку та не допускати порушень правил експлуатації жилих будинків та інженерного обладнання.

Отримати кваліфіковану консультацію можна за тел.:

  • 77-32-22 – Служба енергетичного менеджменту,
  • 77-32-19 – Виробничо-технічний відділ або звернутися у "Центр обслуговування споживачів" за адресою: м. Луцьк, вул. Гулака-Артемовського, 20.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬК РИЗИКУЄ ЗАЛИШИТИСЯ БЕЗ ГАРЯЧОЇ ВОДИ

Надрукувати
мітки:
коментарів