Поділитись:

На луцькому автовокзалі демонтують блоки та літні майданчики

Середа, 15 серпня 2018, 11:03

Бетонні блоки та тимчасові споруди на луцькому автовокзалі за адресою Конякіна, 39 знесуть.

Зокрема проектом зобов'язано ПрАТ "ВОПАС" упродовж семи днів з дати ухвалення цього рішення демонтувати бетонні блоки, що розташовані без відповідних правовстановлюючих та дозвільних документів на території автостанції №1 і відновити благоустрій. У разі невиконання рішення блоки демонтують.

Щодо чотирьох літніх майданчик, Григорій Пустовіт пояснив, що майданчики встановленні незаконно, без відповідних документів. Натомість на цій ситуації намагаються спекулювати і шантажувати міську раду, що через такі рішення можуть бути перебої в роботі станції.

"Це розливайки. До 12 ночі там ще п'ють. З першими автобусами там вже п'ють", – пояснила директоор департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська.

Вона каже, що ПрАТ "Вопас" квадратні метри для оренди здає незаконно. Земля тут – комунальна.

Нагадаємо: на сайті автостанції № 1 з'явилася інформація про те, що 6 серпня 2018 року о 15:00 автовокзал на вул. Конякіна, 39, припиняє свою роботу. Натомість у Волинській поліції заявляють, що ніхто автостанцію закривати не буде. Луцька міська рада та департамент муніципальної варти Луцької міської ради повідомляли про те, що не мають жодного стосунку до нібито встановлення будь-яких тимчасових споруд за вказаною адресою. Згодом на території автостанції встановили блоки задля того, аби не відбулося рейдерського захоплення землі. На них з′явилися наліпки від департаменту муніципальної варти із попередженням про демонтаж. Мовляв, це порушує правила благоустрою міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОПРИЛЮДНИЛИ РОЗМОВУ КЕРІВНИЦТВА ЛУЦЬКОЇ АВТОСТАНЦІЇ ІЗ СИРОТИНСЬКОЮ (АУДІО)

Надрукувати
мітки:
коментарів