Поділитись:

На хвилі: 5 треків від найкрутішої луцької ведучої фестивалів (слухати)

Неділя, 14 жовтня 2018, 12:00

Очевидно, із заголовка усі читачі здогадалися, що цього разу побути "на хвилі" випала можливість із позитивною радійницею та ведучою фестивалів Вікторією Жуковською. Її смак – особливий, та й немає заперечень, що талановита й успішна ведуча порадить послухати тільки якісну музику.

"Конкурент" і сам був у передчутті того, які ж треки обере та порадить жінка, яка розуміється на музичних фестивалях. Тож, гайда слухати!!!

Eminem - Venom

Емінем продовжує смачно і дотепно відповідати всім хейтерам у новому відео Venom. Shady's back і я страшенно тішуся. Без усіляких анонсів та промо Eminem випустив новий альбом і цей RapGod не перестає дивувати, не зважаючи на те, що за вікном 2018, а за його спиною довжелезна кар'єра.

Twenty One Pilots - Nico And The Niners

Хоча з нового альбому Пілотів я і люблю більше пісню Jumpsuit, але раджу переглянути кліп Nico And The Niners, який хлопці з Огайо знімали в Києві. У відео можна побачити корпус Національного університету імені Тараса Шевченка і будівлю факультету кібернетики. Робота стала продовженням історії про повстанців і єпископів, яка почалася в кліпі Jumpsuit. До того ж 30 січня цей американський дует приїде зі своїм Bandito Tour у Київ. Треба повторювати слова улюблених Stressed Out і Heathens.

Stone Sour - Fabuless

Мій улюбленець Корі Тейлор, який у 2017-му презентував альбом "Hydrograd", назву для якого прочитав десь в аеропорту в Східній Європі. Пісні Fabuless і Song #3 із шостого студійного альбому "Hydrograd" — ідеальні композиції для радіоротації і для плеєрів. Тим паче, 18 листопада Stone Sour виступить в Києві - квитки вже гріють душу, а серденько б'ється частіше, бо є все ж надія, що це свого роду розігрів перед приїздом легендарних Slipknot до України нарешті.

Beissoul & Einius - Rooftop

Чаруюча композиція від гурту, який сміливо можна назвати сюрреалістичним, неповторним і креативним. Ті, які змінюють русло своєї творчості від пісні до пісні, але завжди зберігають вірність нескінченно високій якості, майстри гіпноелектроніки, пластичних танців і соул-вокалу з домішкою містичного фешну.

Литовський electrofashion-дует спільно з відомою в світі унікальною українською арт-студією Bob Basset нещодавно презентували відео на новий сингл "Rooftop". Фешн-ікони Beissoul & Einius вже неодноразово виступали в Україні. Їхня шалена пристрасть до творчості, майстерності і фантазії, бажання творити і дивуватися – дуже потужна рушійна сила.

Bob Basset – один із найвідоміших у світі арт-майстрів, який працює з KORN, Avril Lavigne і Будинком моди Givenchy. Студія Bob Basset створила 7 масок для гурту Slipknot. Роботи українського майстра можна побачити у фільмах "Metallica: Through the Never" і "Parallels" студії Рідлі Скотта. Вони отримали високу оцінки від легендарного Девіда Лінча. Студія Bob Basset працює в Харкові, створюючи арт-об'єкти в стилі техноромантизм і входить до списку 9 українських дизайнерів, які роблять fashion-революцію в Україні за версією "Vogue International".

VELIKHAN - HERO

І єдиний тут кліп українського гурту, про який я можу, звісно, говорити годинами і рекомендувати зо сто композицій за перші три хвилини. І все одно, частина музикантів образиться, бо я їх не згадала. Одне українське відео від важковаговиків української рок-сцени, із перших кадрів якого я шукала щелепу десь на підлозі. Пам'ятаєте 18-річного Микиту Обушенко із Голосу Країни. Чи впізнаєте ви того скромного хлопця в цьому скаженому вокалісті гурту Velikhan? Свіжий музичний організм української важкої сцени презентував кліп, в якому засвітились музиканти Detach, Cthulhu Rise, MEGAMASS, Psionic Arc та ТОЛ. Звучить вибухово, чи не так? Демонічні, експресивні та загадкові образи учасників гурту на тлі боротьби із нашими власними кишеньковими демонами. Їх можна перемогти, приручити або ж підкоритися ним.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів