Поділитись:

Bitcoin встановив новий історичний рекорд

Понеділок, 07 серпня 2017, 10:37
Bitcoin встановив новий історичний рекорд

Вихідні стали знаковими для першої і найпопулярнішої криптовалюти на сьогодні – Bitcoin (біткойн), курс якого встановив новий історичний рекорд.

5 серпня вартість Bitcoin різко почала зростати і досягала $ 3341 за монету, згідно з даними coindesk. Така ціна стала абсолютним історичним рекордом Bitcoin. Останній раз криптовалюті вдавалося подолати позначку у $ 3000 у червні цього року, після чого курс Bitcoin кілька разів падав і знову піднімався, – інформує "Новое время".

Ще минулої п'ятниці Bitcoin торгувався у межах $2800-2900, а на момент написання матеріалу – близько $ 3280. Таким чином, вартість криптовалюти за вихідні зросла на $ 400 або більше ніж на 12 %.

Вартість іншої популярної криптовалюти – Ethereum (ефір) також рушила вгору. За вихідні, згідно з даними coindesk, курс Ethereum піднявся до $ 270, тоді як в п'ятницю його вартість перебувала близько $ 223.

Крім того, згідно з біржовими даними coinmarketcap, загальна ринкова вартість криптовалют за вихідні піднялася вище $ 113 млрд, тоді як 4 серпня вона коливалася біля позначки в $ 101 млрд.

Нагадаємо, що у вівторок, 1 серпня стався так званий форк (поділ) Bitcoin, який викликав серйозну волатильність у цей день. Крім того, утворилася нова криптовалюта – Bitcoin Cash.

Надрукувати
мітки:
коментарів