Поділитись:

Samsung зупинить випуск недорогих смартфонів

Середа, 19 вересня 2018, 18:50

Компанія Samsung перегляне стратегію із випуску смартфонів.

Зокрема, південнокорейський бренд відмовиться від випуску ряду бюджетних моделей, вартість яких нижча семи тисяч гривень, адже вони не мають змоги конкурувати на ринку з доступними смартфонами з Китаю. Про це пише "Сегодня".

Зараз у Samsung ситуація така, що на один смартфон Samsung припадає близько чотирьох аналогів від однієї тільки Huawei, без урахування інших виробників, серед яких Xiaomi, Meizu, Doogee й інші.

Першим потрапить "під ніж" модельний ряд Galaxy J. Незабаром компанія перестане випускати ці бюджетні смартфони зовсім. У Samsung розуміють, що у конкурентів за сім тисяч гривень є більш привабливі моделі з багатим наповненням можливостей і потужним технічним оснащенням: продуктивні процесори, більше пам'яті, кращі екрани і навіть модуль NFC.
Після скасування бюджетного сегмента збільшиться кількість пристроїв в лінійці Galaxy A. Ба більше, незабаром з'явиться новий модельний ряд – Galaxy M, в якому будуть випускатися пристрої предтопового рівня.

На думку керівництва компанії, подібний крок допоможе зосередити сили на пристроях середнього і топового сегмента, зробивши їх більш конкурентоспроможними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЕКСПЕРТИ НАЗВАЛИ НАЙКРАЩІ ANDROID-СМАРТФОНИ

Надрукувати
мітки:
коментарів