Поділитись:

Назвали найпотужніші смартфони вересня-2018

Середа, 10 жовтня 2018, 21:04

У щомісячний звіт про потужності смартфонів від AnTuTu вперше потрапили нові смартфони Apple – iPhone XS і XS Max.

Незважаючи на те, що на апаратному рівні обидва пристрої майже ідентичні, різниця в них все ж є, і лідером рейтингу виявився iPhone XS Max з результатом 346 404 бали, а iPhone XS набрав трохи менше – 343 908, що є несуттєвою різницею при таких результатах. Ба більше, за потужністю iPhone XS Max виявився на 54 % могутнішим від iPhone X. Правда варто відзначити, що реальний результат виявився нижчим від оголошеного раніше 372 106 балів, – пише "Сегодня".

Проте тести ще раз довели той факт, що процесор Apple A12 Bionic є найпотужнішим мобільним чіпом не тільки компанії, але й взагалі лідер серед всіх мобільних процесорів.

В Android-сегменті беззмінним лідером залишається ігровий смартфон Xiaomi Black Shark з найкращим результатом в 293 009 балів. Але йому дихає в спину Meizu 16th, який посів друге місце.

Ще один ігровий мобільний апарат Asus ROG Phone виявився на третьому місці, але за потужністю поступається лідерам лише на дкілька балів – запуск моделі стартував з Китаю, а на прошивках для цього регіону показники найчастіше нижчі, – пояснюють в AnTuTu. Четверту сходинку рейтингу займає Smartisan Nut R1, а замикає першу п'ятірку Vivo NEX Ultimate.

Слідом ідуть флагмани Xiaomi – новий Mi 8 Pro, який отримав поліпшену систему охолодження, і скандальний Mi 8 Explorer Edition за свій не зовсім прозорий вигляд. На дев'ятому місці – OnePlus 6. Замикає ТОП-10 потужних Android-смартфонів Xiaomi Mi 8, який набрав всього на 10 000 балів менше, ніж лідер рейтингу.

Характерна особливість рейтингу в тому, що всі представлені апарати осіннього рейтингу побудовані на базі найпотужнішого чіпсета Qualcomm Snapdragon 845, які отримали додаткове охолодження і оптимізоване програмне забезпечення, що дозволило добитися таких високих результатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: GOOGLE ПОКАЗАЛА СВІТУ СВОЇ НОВІ ГАДЖЕТИ

Надрукувати
мітки:
коментарів