Поділитись:

Путін і Держдума заговорили про війну

П'ятниця, 19 жовтня 2018, 08:53

Держдума Російської Федерації і Президент Росії Володимир Путін синхронно в різних місцях заговорили про Україну, загострення ситуації і війну.

18 жовтня Держдума Росії одноголосно ухвалила заяву "Про загострення ситуації в Україні". Про це йдеться на сайті структури.

"Влада України, по суті, вступила на шлях перетворення України в плацдарм боротьби з Росією і її народом на всіх можливих фронтах і напрямках", – йдеться у заяві.

Російські депутати зазначають, що прикладом цього стала нещодавня спроба української влади легалізувати церковних "розкольників" шляхом отримання від Константинопольського патріархату автокефалії. Там також нагадали і про хід "нацистів" 14 жовтня у Києві, які, на думку росіян, "відкрито закликали до розправи над росіянами та вірянами УПЦ МП".

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ ПРО ТОМОС І АВТОКЕФАЛІЮ

"Україна перетворилася на терористичну державу, і правителі сьогоднішньої України заплямовані кров'ю Олександра Захарченка та багатьох інших синів і дочок Донбасу", – підкреслюють російські депутати.

У документі також підкреслюється, що "спроба нового широкомасштабного військового наступу України в Донбасі укупі з новими фактами вбивств і терористичних актів проти його населення отримає адекватну відповідь і неминуче призведе до катастрофічних наслідків".

У той же час Володимир Путін, виступаючи на дискусійному форумі "Валдай" в Сочі, заявив, що Москва може застосувати ядерну зброю тільки в тому випадку, якщо переконається, що потенційний агресор завдає по ній удар, – інформує BBC.

"Агресор повинен знати: відплата неминуча, все одно він буде знищений. А ми як жертва агресії, ми як мученики потрапимо в рай, а вони просто здохнуть. Тому що вони навіть покаятися не встигнуть", – сказав Путін.

Карикатурист Сергій Йолкін><span class=Карикатурист Сергій Йолкін

Політтехнолог Тарас Березовець на своїй сторінці у Facebook зазначив: Путін пояснив, що просто хоче дочекатися результатів виборів в Україні і тоді налагодити відносини з новим керівництвом країни.

"За всієї пеленою пропагандистського чаду в стилі "ми готові померти, але заберемо вас за собою в могилу", Путін відверто визнав, що з "кривавим київським режимом" на чолі з Петром Порошенко працювати разом не вийшло. Путін дуже хоче і чекає такого президента, який буде готовий вести переговори про мир. Але тільки на умовах Кремля. Путін прагне того моменту, коли ненависний Порошенко нарешті піде в небуття і навіть готовий докласти зусиль, щоб це сталося швидше. Проблема в тому, що до цього не готова сама Україна. Точніше, велика її патріотична частина. Яка, будучи більш активною і помітною, готова боротися з кремлівським карликом до кінця. Його кінця", – написав Березовець у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПОРОШЕНКО РОЗПОВІВ ПРО СВІЙ БІЗНЕС В РОСІЇ (ВІДЕО)

Надрукувати
мітки:
коментарів
13 березня 2024
29 лютого 2024
24 лютого 2024
23 лютого 2024
10 лютого 2024
27 січня 2024
26 січня 2024
25 січня 2024
19:01
02 січня 2024
30 грудня 2023