Поділитись:

За директора ветсанзаводу в Ковелі взялася прокуратура

Четвер, 13 квітня 2017, 08:45
За директора ветсанзаводу в Ковелі взялася прокуратура

Директора Ковельської філії ДП "Укрветсанзавод" підозрюють у зловживанні службовим становищем та забрудненні земель відходами.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Встановлено, що посадовець, зловживаючи своїм службовим становищем та порушуючи низку норм чинного законодавства, забезпечив розміщення й захоронення загиблих тварин і відходів від переробки сировини тваринного походження на земельній ділянці площею понад 3 га у Ковелі, чим спричинив забруднення земель відходами, створив небезпеку для довкілля, а також спричинив йому шкоду на суму більш ніж 1,8 млн. грн.

Керівнику підприємства оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 364 та ч.1 ст. 239 КК України.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо: за фактом виявлених забруднень на території Ковельської філії ДП "Укрветсанзавод" спеціалісти Держекоінспекції у Волинській області нарахували збитки та завдану шкоду на загальну суму 1 862 256 грн. Зараз депутати Ковельської міської ради шукають земельну ділянку, на якій можна було б захоронити сировину з ДП "Укрветсанзавод".

Надрукувати
мітки:
коментарів