Поділитись:

Під «Волиньгаз збутом» зібрався натовп пенсіонерів: чому (відео)

Вівторок, 02 серпня 2022, 15:15
Під «Волиньгаз збутом» зібрався натовп пенсіонерів: чому (відео)

Біля приміщення «Волиньгаз збуту» в Луцьку, що на Молоді – чималі черги. Переважна більшість людей у черзі – люди похилого віку.

Про це повідомляє телеканал «Аверс».

Люди стоять у довжелезній черзі, аби подати показники лічильників чи розібратись кому платити за газопостачання, позаяк чимало з них не мають навичок користування смартфонами чи комп'ютерами, щоб зробити це в онлайн-форматі.

«Де платити?! Я не знаю... З травня місяця нас перевели, а у Великому Омелянику ще ніхто отримав рахунок на оплату газу. А сьогодні вже 1 серпня. Кажу: заплатила 120 гривень в стару організацію... Люди писали заяви. Мені треба писати?! Кажуть: приходьте після п'ятого числа. Кажу: до вас прийдеш, ви тільки відганяєте. І оце назбирали людей (показує на чергу)» – розповідає пані Марія.

Нагадаємо: на початку літа «Волиньгаз», який раніше відібрали у Дмитра Фірташа, передали НАК «Нафтогаз Україна». Пізніше у «Волиньгаз Збуті» пояснили відсутність нарахувань за газ у червні: в червні ТОВ «Волиньгаз Збут» сформувало квитанції лише для тих клієнтів, які мають заборгованість станом на 30 квітня 2022 року. Всього було надруковано та розіслано близько 55 тисяч рахунків.

У «Волиньгаз Збуті» кажуть: пенсіонерам не потрібно до них приходити, тому що чергам у реальному часі є альтернатива.

«Черги є. Це стандартне явище для нас з першого по п'яте число, тому що всі показники приймаються з першого по п'яте число. Ми рекомендуємо людям користуватись нашими чат-ботами в вайбері, телеграмі, мобільним додатком "104", особистим кабінетом... Ми рекомендуємо дітям, аби вони допомагали своїм батькам, щоб старші люди не приходили, не стояли в чергах... Багато хто має телефон і може зателефонувати в наш контакт-центр. Ажіотаж є, але контакт-центр працює з восьмої ранку до восьмої вечора, в тому числі у вихідні», – пояснює працівниця компанії Ольга Руденко.

Один із чоловіків у черзі скаржиться: «Не можна додзвонитись: включиш телефон, музика грає, ніхто не бере слухавки. Кожен місяць сюди їздиш, черги встановлюєш».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 квітня 2024
22 березня 2024
12 лютого 2024
13:15
25 січня 2024
12 січня 2024
04 січня 2024
25 грудня 2023
24 грудня 2023
20 грудня 2023