Поділитись:

На квартири в луцькому ЖК «Оселя парк» можна взяти вигідну іпотеку від Ощадбанку

Середа, 14 вересня 2022, 14:21
На квартири в луцькому ЖК «Оселя парк» можна взяти вигідну іпотеку від Ощадбанку

ЖК «Оселя парк» на умовах державної програми «Доступна іпотека 7%» від «Ощадбанку» пропонує придбати одно-, дво- та трикімнатні квартири.

У житловому  комплексі, де  є вибір різноманітних планувань, можна підібрати варіанти прийнятного метражу на бажаному  поверсі. 

В «Ощадбанку» віднедавна було відновлено програми іпотечного кредитування. Серед них – державна програма «Доступна іпотека 7%» для придбання житла на первинному та вторинному ринку. Завдяки цій програмі можна взяти кредит на придбання квартири чи індивідуального житлового будинку на досить тривалий термін – до 20 років.

Оцініть свої фінансові можливості, накопичте кошти на перший внесок, який за умовами програми становить від 30% заявленої вартості житла. Максимальна вартість нерухомості, яку можна придбати за цією програмою, не має перевищувати 2,5 млн грн.

Для оформлення кредиту необхідно надати паспорт громадянина України, ідентифікаційний код, підтверджувальні документи щодо складу сім’ї, наявності дітей. Попередньо потрібно взяти з місця роботи довідку про доходи за останні шість місяців.

Радимо наперед визначитись, яке саме житло планується до придбання і яка його орієнтовна вартість. Основні розрахунки за кредитом проводяться у відділенні «Ощадбанку» індивідуально для кожного позичальника. 

Працівники банку та менеджери ЖК «Оселя парк» професійно опрацюють Ваше звернення. 

Детальну інформацію Ви можете отримати у менеджерів ЖК «Оселя парк».

Контакти: 

+380 (97/99) 309 15 15
[email protected]

Відділ продажу за адресою: ЖК «Оселя парк», вул. Чорновола, 5а

На правах реклами

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів