Поділитись:

Волинянам сказали, чим доїхати до Липин замість машрутки № 32

П'ятниця, 30 грудня 2016, 14:19
Волинянам сказали, чим доїхати до Липин замість машрутки № 32

У Луцькраді вирішили не продовжувати маршрут № 32 до с. Липини Луцького району.

Нагадаємо: волиняни просили відновити стару схему руху маршруток через незручності доїзду до місць роботи, навчальних закладів тощо. Однак у міськраді запевнили, що, окрім 32 маршрутки, до Липин можна дістатися іншими автобусами.

Виконавчий комітет Луцької міської ради прийняв рішення від 23 вересня "Про внесення змін в мережу автобусних маршрутів загального користування" в межах своїх повноважень та на підставі спільного з Волинською обласною державною адміністрацією протоколу наради від 10 березня "Про перевезення пасажирів по міських і приміських маршрутах загального користування по території м.Луцька та за його межами". Зміни відбулися з 1 грудня.

Одночасно рекомендували Волинській обласній державній адміністрації організувати перевезення пасажирів територією міста Луцька, згідно з рішеннями міської ради.

Наразі Волинська ОДА відкрила автобусні маршрути № 220 "с.Липини – с.Княгининок", № 236 "с.Липини – с.Гірка Полонка", які забезпечують доїзд до центральної частини міста проспектами Відродження та Соборності. Окрім того, функціонує міський маршрут №9-а "с.Липини – Полонківська".

Тому, зазначили в міськраді, волиняни можуть доїхати до будь-якого району міста, здійснивши максимум одну пересадку.

Надрукувати
мітки:
коментарів