Поділитись:

На Львівщині перекинувся рейсовий автобус – 16 травмованих (фото)

Середа, 13 березня 2024, 09:49
На Львівщині перекинувся рейсовий автобус – 16 травмованих (фото)

У Львівській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю рейсового автобуса отримали травми 16 людей.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліції Львівської області.

ДТП трапилась у вівторок, 12 березня, близько 17:40, на автодорозі Львів – Краковець, поблизу села Чолгині Яворівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автобуса «Еталон», 65-річний житель Новояворівська, уникаючи зіткнення з легковиком Volkswagen Phaeton, який виїхав на його смугу руху і створив аварійну ситуацію, не впорався з керуванням, внаслідок чого маршрутка перекинулася.

Водій легковика, 31-річний мешканець одного з сіл Яворівського району, залишив місце автопригоди, однак невдовзі був затриманий.

Внаслідок ДТП водій автобуса та 15 його пасажирів віком від 16 до 65 років, усі мешканці Львівської області, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів.

За фактом слідчі Яворівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

На Львівщині перекинувся рейсовий автобус – 16 травмованих (фото)На Львівщині перекинувся рейсовий автобус – 16 травмованих (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів