Поділитись:

Лучанка влаштувала стихійне звалище у підвалі (фото)

Середа, 02 листопада 2022, 09:27
Лучанка влаштувала стихійне звалище у підвалі (фото)

У Луцьку жителька багатоповерхівки створила стихійне сміттєзвалище у підвалі – таким чином вона позбулася меблів і сміття.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

В ході реагування на звернення, яке надійшло на гарячу лінію «Групи швидкого реагування» департаменту муніципальної варти, інспектор відділу контролю за  благоустроєм та санітарним станом міста виявив захаращення підвального приміщення житлового будинку № 13 на вулиці Гулака-Артемовського.

Купа сміття, дерев’яні конструкції, мішки з мотлохом – таке «стихійне звалище» утворила мешканка цього будинку, яка таким чином вирішила позбутися речей попередніх жильців своєї квартири. 

За вчинене правопорушення інспектор мунварти склав адміністративний протокол за ст. 150 КУпАП «Порушення правил користування жилими будинками і жилими приміщеннями», який передав на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради. Санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу на громадян від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також з порушницею провели профілактичну бесіду про заборону вчинення подібних дій, в результаті якої вона зобов’язалася найближчим часом прибрати сміття та дерев’яні конструкції з підвального приміщення. 

Департамент муніципальної варти закликає мешканців обласного центру дотримуватися законів.

У разі виявленні подібних порушень, просимо повідомляти на гарячу лінію «Група швидкого реагування» за номерами: 067-0000-679, 066-102-1-102.

Лучанка влаштувала стихійне звалище у підвалі (фото)Лучанка влаштувала стихійне звалище у підвалі (фото)Лучанка влаштувала стихійне звалище у підвалі (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів