Поділитись:

Джамала анонсувала перше американське турне

Четвер, 29 грудня 2022, 05:30
Джамала анонсувала перше американське турне

Влілтку наступного року Джамала вирушить у свій перший тур Північною Америкою. Концерти відбудуться у Філадельфії, Нью-Йорку, Чикаго, Торонто, Монреалі, Ванкувері, Сіетлі, Сан-Франциско та Лос-Анджелесі.

У своєму прешому амерканському турне Джамала преставить нові треки, гіти, а аткож EP "Поклик", записаний під час вимушеної розлуки артистки з домом цього року. Мініальбом сповнений посиланнями до рідної культури й водночас теплими почуттями до дому.

Нагадаємо, з початком повномасштабної війни Джамала стала справжнім голосом нації взявши участь у десятках благодійних активацій на підтримку України. Упродовж 2022-го вона відвідала з виступами понад 20 країн. У травні отримала відзнаку Атлантичної ради США "За визначне лідерство артиста" – за боротьбу та захист української культури й самобутності під час російського вторгнення. А у грудні того ж року співачка виступила на премії The Kennedy Center Honors, яка щорічно вручається видатним діячам американської культури, та зустрілась з президентом США Джо Байденом та першою леді Джіл Байден.

"Мистецтво має надпотужну силу, і з кожним днем я все більше в цьому переконуюся, – розповідає артиста. – Кожен виступ, кожна ініціатива – маленький крок до нашої великої перемоги. Моя місія як представниці української культури залишається незмінною – невпинно нагадувати про мій дім, куди прийшла війна. І виступи у США та Канаді – ще одна можливість сказати голосно про це".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів