Поділитись:

На Волині провели в останню дорогу 23-річного захисника з Луганщини (фото)

Четвер, 09 березня 2023, 18:07
На Волині провели в останню дорогу 23-річного  захисника з Луганщини (фото)

У Ковелі провели в останню дорогу військовослужбовця Василія Чалого, який був родом з Луганщини.

Про це повідомили на сайті Ковельскої міської ради.

На Волині провели в останню дорогу 23-річного  захисника з Луганщини (фото) На Волині провели в останню дорогу 23-річного  захисника з Луганщини (фото) 

«Сьогодні ковельчани зібрались на площі, щоб провести в останню земну дорогу Героя з Луганщини. Василій Чалий народився у селі Новоро́зсош, яке нині в окупації. Там досі мешкають його батьки. Вони, на жаль, не змогли попрощатись зі своїм сином», – йдеться в повідомленні.

На Волині провели в останню дорогу 23-річного  захисника з Луганщини (фото) На Волині провели в останню дорогу 23-річного  захисника з Луганщини (фото) На Волині провели в останню дорогу 23-річного  захисника з Луганщини (фото) На Волині провели в останню дорогу 23-річного  захисника з Луганщини (фото) 

Василій проходив службу за контрактом у прикордонних військах. Вторгнення агресора зустрів під Кремінною, останні дні свого життя воював у найгарячішій точці східного фронту – біля Бахмута, де героїчно загинув 21 лютого. Йому було лише 23 роки.

«Василій був справжнім чоловіком з характером воїна, який заздалегідь готував себе до життєвих випробувань. Рідні розповідають, що він був дуже світлою, хорошою людиною. Планував продовжити кар’єру військового і навчатися в Академії прикордонної служби, але все перекреслила війна. Спочивай з миром наш Герою. Вічна тобі пам’ять. Вдячність батькам за сина та співчуття родині», – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів