Поділитись:

Поліція охорони Волині розповіла, як замовити охоронну сигналізацію*

Четвер, 13 квітня 2023, 14:19
Поліція охорони Волині розповіла, як замовити охоронну сигналізацію*

Крадіжка – найпоширеніший вид пограбування, який може статися з ким завгодно. Поліція охорони забезпечує повний спектр з безпеки для приватних будинків та квартир. 

Головним методом захисту є охоронна сигналізація. На сьогодні сигналізація – це найкращий метод захисту квартири, будинку тощо від грабіжників. У той час, коли інші методи тільки відтягують час скоєння пограбування й утримують на собі фокус уваги, група швидкого реагування прибуває на затримання за лічені хвилини. Охорона житла таким методом є найнадійнішою. Встановлення сигналізації в вашу оселю не займає багато часу, а по ефективності не може зрівнятися ні з чим.

Управління поліції охорони Волині області гарантує найвищу швидкість обробки тривоги та прибуття наряду охорони.

Нагадуємо, що лише поліція охорони має право використовувати і за необхідності застосовувати вогнепальну зброю. Законом чітко передбачені права й обов’язки правоохоронців для запобігання правопорушенням, переслідуванням чи затриманням зловмисників з використанням вогнепальної зброї.

Детальніше дізнатися про всі послуги поліції охорони можна на сайті https://securitypolice.com.ua, або за номером телефону - 9899 (безкоштовно з мобільних).

Надрукувати
мітки:
коментарів
02 травня 2024
01 травня 2024
14:18
10:35